Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

FIALD IMOBILIARE SRL
Nr. Reg. Com.: J04/725/17.05.2006
C.I.F.: RO18677303
Telefon: (+40) 234 550 054
Fax: (+40) 234 550 054
E-mail: office@fiald.ro

Bun venit la Fiald.ro, platforma noastră online dedicată domeniului imobiliar. Ne-am asumat angajamentul de a proteja și respecta confidențialitatea utilizatorilor noștri. Prin prezenta Politică de Confidențialitate, vă informăm asupra modalităților în care colectăm, procesăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

1. Informații Colectate
1.1 Informații Personale
Colectăm informații personale direct de la dumneavoastră atunci când intrați în contact cu noi prin telefon, fax sau e-mail. Aceste informații pot include:

Nume și Prenume
Adresă de E-mail
Număr de Telefon
Alte Informații Pertinente pentru Solicitările Dumneavoastră
Aceste date sunt colectate în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate și a răspunde eficient solicitarilor dumneavoastră.

1.2 Informații de Navigare
Automat colectăm informații despre dispozitivul dumneavoastră și modul în care interacționați cu platforma noastră online. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de diagnostic. Scopul colectării acestor informații este îmbunătățirea funcționării platformei și oferirea unei experiențe personalizate.

2. Scopul și Legalitatea Prelucrării
Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

Furnizarea serviciilor solicitate
Contactarea dumneavoastră în legătură cu solicitările
Personalizarea și îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe platformă
Transmiterea de informații relevante despre serviciile noastre
Respectarea obligațiilor legale
3. Securitatea Datelor
Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

4. Partajarea Informațiilor
Nu dezvăluim informațiile dumneavoastră către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor sau conform legilor aplicabile.

5. Drepturile Dumneavoastră
Aveți dreptul să solicitați acces, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem. Contactați-ne la adresa office@fiald.ro pentru orice solicitare sau întrebare referitoare la datele dumneavoastră.

6. Actualizări ale Politicii
Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate periodic. Orice modificare va fi publicată pe platforma noastră online, iar utilizarea continuă a serviciilor noastre după aceea va constitui acceptarea modificărilor.

Prin utilizarea platformei noastre online, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate.