Termeni si conditii

Termeni și Condiții
Bun venit pe www.fiald.ro! Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea acestui site și a serviciilor asociate oferite de FIALD IMOBILIARE SRL. Te rugăm să citești cu atenție aceste informații înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru.

1. Date de Identificare a Companiei
Număr de Înregistrare la Registrul Comerțului: J04/725/17.05.2006
Cod de Identificare Fiscală (C.I.F.): RO18677303
Sediul Social:
Adresă: Strada Tazlăului 7C, bl. 2, Sc. A, Et. 1, Bacău
Contact:
Telefon: (+40) 234 550 054
Fax: (+40) 234 550 054
E-mail: office@fiald.ro
2. Utilizarea Site-ului
Prin accesarea și utilizarea acestui site, ești de acord să respecți acești Termeni și Condiții și să te conformezi legilor și reglementărilor aplicabile.

3. Confidențialitate și Protecția Datelor Personale
Informațiile furnizate de tine vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, ești de acord cu colectarea, procesarea și stocarea datelor tale personale conform acestei politici.

4. Drepturi de Autor
Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafică, este protejat de drepturile de autor ale FIALD IMOBILIARE SRL sau ale altor terțe părți cu drepturi.

5. Comunicări și Contact
Prin furnizarea adresei de e-mail (office@fiald.ro), ești de acord să primești comunicări din partea noastră. Poți gestiona preferințele tale de comunicare în contul tău.

6. Responsabilitate
FIALD IMOBILIARE SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii sau pierderi rezultate din utilizarea acestui site sau a informațiilor furnizate.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe site, iar continuarea utilizării acestuia implică acceptarea modificărilor.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@fiald.ro.